
آرش برهمند سردبیر مجله پیوست و مجری برنامه 1.618 شبکه چهار کولهپشتیاش را برای سال 93 اینگونه پر میکند:
سال 92 برای من سال سختیهای روزمره و البته دستاوردهای دوستداشتنی بود. در میانه سال 91 کاری که برای نزدیک به یک دهه به آن خو کرده بودم را از دست دادم و طبیعتا پایههای فعالیتهایی که در آن سال گذاشته شده میطلبید که در سال جاری من آنچه به عنوان میراث حرفهای باقی مانده است را بازآفرینی کنم و طبیعی است که نوشتن این عبارت بسیار راحتتر از انجام دادنش بود. اما سه تجربه از خلال رشد ماهنامه "پیوست" عزیزم و چند تجربه تلویزیونی برایم بسیار ارزشمند است؛
با دوستانت، دوستانه کار کن. پیوست و حتی به تعبیری برنامه تلویزیونی 1.618 به من نشان داد که تلاشم برای بازتعریف کاراکتر جدیتر و مستقلتر بی ثمر است. من محتاج ، وابسته و ساخته یک جمع دوستی هستم که فقط با بقا و توسعه آن میتوانم موفق شوم. برای همین مدیون و محصول دوستان به ویژه در پیوست هستم. خودت باش و بگذار دیگران خودشان باشند. قرار گرفتن روزانه در برابر دوربین به شما این حقیقت را نشان میدهد که آنچه شما هستید جذابتر از آنچه است که میخواهید باشید. در ترجمان روزمره و حتی حرفهای این مسئله نباید دنبال آن میبودم که خود را به دیگران تحمیل کنم یا هنجارهای بیرونی را بپذیرم. خداوند در خلقتش اشتباه نمیکند. سنگ ننداز و به راحت ادامه بده. سقوط و دوباره برخاستن نه تنها به شما این شانس را میدهد که ارزشهای درونی خود و دیگران را بشناسید بلکه این جریان را هم تضمین میکند که با اشکالتراشی، منفیبافی و حسد ذاتی بسیاری از اطرافیان رو به رو شوید ولی برای من این شانس بود که یاد بگیرم اگر به هر سگی که پارس میکند بخواهید سنگی حواله کنید هیچ وقت به مقصد نمیرسید.
آرش در پاسخ به این سوال که چه منبع (کتاب، فیلم، ویدئوی آموزشی و ...) را به دیگران پیشنهاد میدهی نوشته است:
یکی از الگوهای حرفهای و شخصی زندگی من نویسنده و دانشدوست خوش فکری است به نام الن دو باتن. از دو باتن دو کتاب دوست داشتنی " چگونه پروست میتواند زندگی شما را تغییر دهد" و البته " هنر سیر و سفر" به فارسی ترجمه شده است هرچند پیش از این من شانس آن را داشتهام که اصل اثر را مطالعه کنم که طبیعتا بدون حذفیات لاجرم در نشر فارسی است. اما جناب دو باتن دو ویدئوی مشهور روی تد دارد که من به شدت دست کم اولی رو که کمتر مضامین مذهبی دارد به هر کارآفرین یا حتی نخبه ایرانی توصیه میکنم. در این سخنرانی نویسنده محبوب من توضیح میدهد چرا بشر معاصر نیازمند یک دیدگاه آرامتر و عاقلانهتر از مفهوم موفقیت و البته شکست است.